Qui som

the anti-patiksThe Anti-Patiks és una banda de Punk Rock fundada a Terrassa en el 2010, amb la missió de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i agressiu i cantat en català, tornant als origens d’aquest estil amb cançons curtes i intenses.

La discografia de la banda consta d’un primer EP titulat “Mauthausen Vallès” (2011), un segon EP “No Estem Bé” (2012) i un Split CD anomenat “Sempre Tindrem Problemes” (2013), publicat en CD i vinil per Black Sheep Records i Anonymous Disk. A principis del 2014, es va publicar una reedició en CD amb tots els treballs publicats fins ara en un sol disc i sota el títol “Milícia del Punk Rock” (2014). Actualment, el grup es troba presentant del seu nou disc “Comptes Vells, Baralles Noves”, publicat a principis del 2015 de la mà de la discogràfica Propaganda Pel Fet. Aquest CD ha estat gravat a Bloq Estudis (Barcelona) i masteritzat a l’estudi The Blasting Room (Colorado, USA) per Jason Livermore i compta amb la col·laboració de Kerry Martinez de la banda US Bombs. Això no ha fet que el grup deixi de publicar treballs, i al llarg del 2015 el grup ha publicat un EP titulat “Fent el Préssec” i han enregistrat dues versions adaptades al català: “The Brews”, de NOFX (publicada al recopilatori Biopolar Sessions II de la revista Rockzone) i “Déu Salvi l’Artur Mas”, adaptació de “God Save The Queen” de Sex Pistols i publicada com a single.
Tot això ha portat a la banda a tocar per tota Catalunya i altres llocs de la península, amb bandes internacionals com The Toy Dolls, The Adicts, Voodoo Glow Skulls, The Casualties, Bad Co. Project, Total Chaos, bandes catalanes com Gossos, Obrint Pas o At Versaris i estatals com Boikot, Reincidentes, Gatillazo o Habeas Corpus, acuant a sales com Razzmatazz, Sala Stroika, Faktoria d’Arts, L’Estraperlo Club o Rocksound i arribant a realitzar una extensa gira europea passant per França, Itàlia, Alemanya i Txèquia.

“Seguidors incondicionals del Punk Rock purista i víctimes de la influència del Rock Català dels ’90, the Anti-Patiks ens proposa tornar el Rock a la seva escència i a les seves arrels de descontrol i violència. El Rock Català no ha mort, ara s’anomena the Anti-Patiks” – Carles Sabater, 2016